Groepslessen

Kinervus Kinesist Alken Limburg groepslessen

Groepslessen zorgen voor een gestructureerde en gevarieerde omgeving wat bevorderend is voor motivatie en consistentie voor langdurige gezondheidsvoordelen, met sessies van 60 minuten die het aantal oefeningen, herhalingen en fysieke activiteit verhogen en diverse thema’s aanbieden die aansluiten bij de interesses van een patiënt.

Elke groepsles wordt begeleid door meerdere gespecialiseerde therapeuten die expertise hebben in neurologische revalidatie. Dit zorgt voor gerichte begeleiding en aanpassing van oefeningen op basis van individuele behoeften. Deze lessen bieden een platform voor educatie over de aandoening, behandelingsopties en zelfmanagement strategieën, waardoor patiënten beter geïnformeerd en empowered worden.

Groepslessen bieden een kans voor sociale interactie, waardoor gevoelens van isolatie verminderen die vaak gepaard gaan met neurologische aandoeningen. Het delen van ervaringen met anderen in vergelijkbare situaties kan leiden tot een gevoel van verbondenheid, steun en begrip. 

Ontdek opnieuw het plezier van bewegen! 

Kinervus Kinesist Alken Limburg groepslessen

Aanbod groepslessen voor neurologische patiënten

Aanbod groepslessen voor een algemene patiëntenpopulatie

Vragen of een afspraak?

Heb je nog vragen over groepslessen of de algemene werking van Kinervus? 

Wil je een afspraak maken?

Dan kan je ons gemakkelijk een contactbericht sturen via het contactformulier. Een mailtje sturen of even bellen kan natuurlijk ook.