Kinesiotaping

Wat is kinesiotaping?

Kinesiotaping ondersteunt de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam om het herstel van spieren en pezen te stimuleren met behulp van een helende tape.

Deze tape werkt volgens de principes van de kinesiologie en zal het fysiologisch bewegen ondersteunen. De kinesiotape zal zowel het neurologisch als het circulatior systeem beïnvloeden en zal ondersteuning bieden aan het eigen genezingsproces.

Bij een veelheid van klachten kan kinesiotape worden toegepast, zoals spierblessures, pijnbestrijding, ligamentaire letsels, littekens, hematoom, lymfeproblematiek, dystrofie van de spieren,…

Bij Kinervus kan je terecht voor

Kinesiotaping bij

Kinesiotaping
Kinesiotaping

Praktische informatie

Behandelingen zijn steeds op afspraak. Om een afspraak te maken kan je bij voorkeur even bellen zodat ik de afspraak meteen kan bevestigen. Een contactbericht op de website of e-mail versturen kan ook, maar deze staat pas definitief vast na mijn bevestiging.

Als gedeconventioneerde therapeuten hanteren wij een tarief van €32,00 voor afspraken in de praktijk. Het tarief voor een huisbezoek bedraagt €34,00. Als je recht hebt op een voorkeursregeling is het tarief vastgelegd door de overheid van toepassing.

Je kan best gemakkelijke kledij en sportief schoeisel aandoen tijdens elke therapie. 

Neem dan zeker je identiteitskaart, klevertje van de mutualiteit en je doktersvoorschrift mee.

Indien je beschikt over een medisch dossier of medicatielijst mag je deze zeker meebrengen, zodat ik je dossier zo correct mogelijk kan opstellen.

Indien je je afspraak wenst te annuleren, laat dit dan even tijdig en telefonisch weten.

Wanneer dit niet gebeurt, ben ik genoodzaakt de behandeling aan te rekenen.

Vragen of een afspraak?

Heb je nog vragen over kinesiotaping of de algemene werking van Kinervus? 

Wil je een afspraak maken?

Dan kan je me gemakkelijk een contactbericht sturen via mijn contactpagina. Een mailtje sturen of even bellen kan natuurlijk ook.